Dvojka.sk

  • Zväčšiť veľkosť fontu
  • Štandartná veľkosť fontu
  • Zmenšiť veľkosť fontu
Výchovný poradca Testovanie 9-2009 - oficiálne výsledky

Testovanie 9-2009 - oficiálne výsledky

E-mail Vytlačiť

Podľa oficiálnych výsledkov, ktoré prišli na všetky školy zo ŠVS, naši žiaci obstáli veľmi dobre na testovaní aj v našom okrese - zo slov. jazyka a literatúry sme dosiahli v rámci okresu 1. miesto a z matematiky 2. miesto.

Testovanie 9 prebehlo na našej škole 11. marca 2009. Zúčastnili sa ho všetci žiaci 9. ročníka. Žiaci boli rozdelení do 4 skupín, z toho 1 skupinu tvorili integrovaní žiaci - boli dvaja. V každej skupine bolo 12 žiakov, jeden administrátor - pedagóg našej školy a jeden pozorovateľ - pedagóg z 1. ZŠ Senica, ktorí dohliadali nad tým, aby bola zabezpečená objektívnosť v každej skupine. Žiaci vypracovali najprv úlohy z matematiky a po prestávke úlohy zo slov. jazyka a literatúry. Na vypracovanie úloh mali 45 minút čistého času v každom predmete, integrovaní žiaci mali čas preedĺžený na 60 minút. Koordinátorom Monitoru 9 na našej škole bola PaedDr. Ľubica Búzková.

Výsledky testovania

Zo slovenského jazyka a literatúry dosiahli naši žiaci úspešnosť 64,3 percent, celoslovenský priemer bol 61,3 percenta. Z matematiky bola úspešnosť našich žiakov 55,7 percent, celoslovenský priemer bol 53 percent. Každý žiak dostal vyhodnotenie samostatne v bodoch i v percentách, ktoré im odovzdali triedni učitelia.

 

Fotogaléria školy

Reklamný panel

Aktuálne odkazy

Zoznam stredných škôl
Vyber si strednú školu
Ako na strednú školu
Informácie o možnostiach štúdia